Restauracja Belvedere na Wine&Food Noble Night – prezentacja mistrzowskiego deseru Rafała Gajownika

Rafał Gajownik
Rafał Gajownik

ARTYKUŁ PROMOCYJNY

17 września 2016 roku w hali Expo XXI odbyła się dziewiąta już edycja prestiżowej gali Wine&Food Noble Night. Restauracja Belvedere miała zaszczyt zaprezentować podczas kolacji deser Rafała Gajownika. Pastry Chef Belvedere przygotował dla gości gali deser oparty na nietypowych składnikach: sernik z karmelizowanej dyni hokkaido na serze Krzywonos z lodami mandarynkowo-anyżowymi i chrobotkiem reniferowym.

Rafał Gajownik od 3 lat pełni w Belvedere funkcję Szefa Cukierni (Pastry Chefa) i jest odpowiedzialny za kreację deserów w restauracji. Razem z Szefem Kreatywnym Marcinem Przybyszem tworzy menu dla gości indywidualnych Belvedere.

Zaloguj się
Informacje
Branża
Personalia
Realizacje
Otwarcia
Obiekty
Catering
Technologie
Transport
Artykuły
Wywiady
Felietony
Publicystyka
Raport
Prawo
Biblioteka
Incentive travel
Prawo
Ogłoszenia
Przetargi
Praca
Wydarzenia
Galeria
Wyszukiwarka obiektów
Nasze projekty
MP Power Awards©
MP Fast Date©
MP MICE Tour©
MP MICE & More©
MP Impact©
Nasza oferta
Reklama i promocja
Content marketing
Wydarzenia
Konkurs
Webinary
Studio kreatywne
O nas
Polityka prywatności
Grupa odbiorcza
Social media
Kontakt
O MeetingPlanner.pl