Mazurkas Catering 360° rozwija zespół
Na czele nowo utworzonego Działu Sprzedaży Cateringu w Mazurkas Catering 360° stanęła jako kierownik działu Katarzyna Lewandowska. Działem Gastronomii zarządzał będzie nowy szef kuchni Mazurkas Catering 360° - Robert Borzymowski.
– W związku z rozwojem spółki, zarząd oraz dyrekcja na podstawie przedstawionych analiz i raportów wskazujących na wciąż rosnący popyt na usługi cateringowe, oferowane przez Mazurkas Catering 360°, postanowili wyjść naprzeciw potrzebom rynku i wyodrębnić w strukturach spółki wyspecjalizowaną jednostkę cateringową dedykowaną tym usługom – informuje Michał Kozak, dyrektor generalny MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Mazurkas Catering 360°.
Wynikiem takiej analizy jest powołanie Działu Sprzedaży Cateringu, na czele którego, jako kierownik, stanęła Katarzyna Lewandowska.
Zmiany dokonano również w strukturach Działu Gastronomii, stawiając, jak podkreśla dyrektor generalny, jeszcze silniejszy akcent na innowacyjne rozwiązania i realizację misji, którą stawia przed sobą Mazurkas Catering 360°. Do załogi dołącza nowy szef kuchni Robert Borzymowski, który będzie współpracował ze sprawdzonym zespołem wieloletnich pracowników: zastępcami szefa kuchni Mariuszem Pietrzakiem i Jarosławem Krawczykiem, szefami zmiany Tomaszem Olszewskim i Jackiem Skonecznym.
Katarzyna Lewandowska posiada 19-letnie doświadczenie w branży MICE, przez 16 lat zdobywała je w warszawskim Hotelu Jan III Sobieski.
Nowy Szef Kuchni Robert Borzymowski, legitymuje się bogatym doświadczeniem na tym stanowisku. Pełnił funkcję szefa Kuchni między innymi w czterogwiazdkowym Hotelu Filmar w Toruniu oraz restauracjach w Paryżu, Londynie i Turcji.