Dorota Ryglewicz i Adam Mikołajuk w Mazurkasie
Do zespołu MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel jako kierownika Działu Konferencji i Bankietów dołączyła Dorota Ryglewicz. Adam Mikołajuk w Mazurkas Catering 360 pełni funkcję kierownika operacyjnego Działu Cateringu.
Do zespołu MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel na stanowisku kierownika Działu Konferencji i Bankietów dołączyła Dorota Ryglewicz. Z branżą MICE związana jest od 2003 r. Pracowała w hotelach Hilton w Londynie i Warszawie, a w ostatnim czasie piastowała stanowisko senior sales manager – head of corporate w hotelu Radisson Blu Cluster Warszawa. Kierując Działem Konferencji i Bankietów, będzie odpowiadać za pracę 10-osobowego zespołu, który przygotowuje i koordynuje przebieg wszystkich wydarzeń odbywających się na terenie MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel.
Do zespołu Mazurkas Catering 360 dołączył na stanowisku kierownika operacyjnego Działu Cateringu Adam Mikołajuk. Pierwsze doświadczenia na rynku gastronomii Adam Mikołajuk zdobywał w największej firmie cateringowej w Nowym Jorku – Cipriani. Kilka lat zarządzał działem Cateringu w firmie Food Zone. W ostatnim czasie był kierownikiem regionalnym w firmie Sodexo. W Mazurkas Catering 360 będzie nadzorował przebieg realizacji cateringowych oraz zarządzał działem operacyjnym w zakresie planowania pracy i polityki zakupowej firmy. Do jego zadań będzie należało również m.in. implementowanie nowych rozwiązań w zakresie oferty firmy i wsparcie działu sprzedaży w kontaktach z kluczowymi klientami.