Deli Catering dla magazynu Wino

Deli Catering po raz drugi współpracowało z magazynem Wino, obsługując Galę Grand Prix, której tegoroczna, dziesiąta edycja odbyła się w Zamku Ujazdowskim w Warszawie.

Podczas Gali Grand Prix przyznawane są nagrody branży winiarskiej. Tegoroczna, jubileuszowa gala zgromadziła ponad 400 gości – twórców wina, najlepszych importerów oraz miłośników tego trunku. Tradycyjnie wydarzenie co roku przyciąga wybitne osobowości świata wina. Patronat medialny nad wydarzeniem objęła Kuchnia+.
Deli Catering zaserwowało podczas gali siedmiodaniową kolację, m.in. sandacza na purée z zielonego bobu oraz polędwicę z dzika macerowaną w pitnym miodzie. – Na szczególną uwagę zasługuje fakt, że do każdego dania przy współpracy ze Stowarzyszeniem Sommelierów Polskich zostały dobrane wina zgodnie z zasadami food & wine matching – podkreśla Damian Wiatrak z Deli Catering.
Event, który odbył się 6 listopada, został zorganizowany i zrealizowany przez magazyn Wino.

 


Zaloguj się
Informacje
Branża
Personalia
Realizacje
Otwarcia
Obiekty
Catering
Technologie
Transport
Artykuły
Wywiady
Felietony
Publicystyka
Raport
Prawo
Biblioteka
Incentive travel
Prawo
Ogłoszenia
Przetargi
Praca
Wydarzenia
Galeria
Wyszukiwarka obiektów
Nasze projekty
MP Power Awards©
MP Fast Date©
MP MICE Tour©
MP MICE & More©
MP Impact©
Nasza oferta
Reklama i promocja
Content marketing
Wydarzenia
Konkurs
Webinary
Studio kreatywne
O nas
Polityka prywatności
Grupa odbiorcza
Social media
Kontakt
O MeetingPlanner.pl