Melon Catering obsługiwał międzynarodową konferencję na Politechnice Warszawskiej
ARTYKUŁ PROMOCYJNY
Melon Catering po raz kolejny zorganizował kompleksową usługę cateringową podczas międzynarodowej konferencji naukowej, która odbyła się na Politechnice Warszawskiej we wrześniu 2018 roku. Przez cztery dni kongresu obsłużono tutaj prawie 5000 uczestników.
Logistyka wydarzenia była bardzo trudna. Cały catering rozciągnięty był w czasie i na całej przestrzeni kampusu Politechniki Warszawskiej. Strefy cateringowe umiejscowione były w auli głównej, namiotach na dziedzińcach, namiocie cateringowym przy Starej Kotłowni, w budynku Wydziału Matematyki i Nauk Informacyjnych oraz w Auli Fizyki.
Obsługa kelnerska zajmowała całą przestrzeń budynków uczelni, a koordynatorzy nadzorowali wszystkie strefy równocześnie.
– Dzień rozpoczynał się od porannej kawy, do której serwowano wypieki, następnie przygotowywano lunch i każdy dzień kończył się spotkaniem towarzyskim (bankiet, cocktail i sesje posterowe). Przygotowane menu uwzględniało wszystkie preferencji żywieniowe gości. Pojawiały się potrawy kuchni polskiej i międzynarodowej .Wszystkie potrawy były przygotowywane przez Melon Catering w oparciu o własne i unikalne receptury – informuje Emilia Melon-Olchowicz, współwłaściciel firmy Melon Catering. Ogromne doświadczenie, profesjonalizm, możliwości logistyczne i sprzętowe, znajomość potrzeb partnera oraz doskonała znajomość Politechniki Warszawskiej sprawiły, że wszystkie te działania przebiegły bardzo sprawnie – dodaje.
ARTYKUŁ PROMOCYJNY