Otwarcie sezonu eventowego w Peronie 5 Stacji Food Hall w Gdańsku już 27 kwietnia
Stacja Food Hall w Gdańsku zaprasza na otwarcie sezonu eventowego w Peronie 5. Podczas wydarzenia uczestnicy będą mogli zapoznać się z wszystkimi przestrzeniami Stacji Food Hall.
Gdańska Stacja Food Hall to sześć różnych przestrzeni, które mogą być zaaranżowane i wykorzystane do organizacji różnego rodzaju eventów – ich możliwości zostaną zaprezentowane podczas spotkania 27 kwietnia. Jedna z przestrzeni The Kitchen to unikalne miejsce do organizacji np. warsztatów kulinarnych. Ciekawym miejscem do eventowego wykorzystania jest również dach. Wizytówką Stacja Food Hall są bary, oferujące nowoczesne, autorskie koktajle. Bary to mocna strona, wyróżniająca ofertę Stacji Food Hall na rynku.
Podczas wydarzenia otwierającego sezon eventowy w Peronie 5. będzie można zwiedzić Food Hall i sprawdzić jego eventowe możliwości, spróbować autorskich drinków oraz przygotowanych na ten wieczór win gruzińskich, odbędą się mini warsztaty kulinarne, a szefowie kuchni Stacji zaprezentują swoje kulinarne propozycje. A wszystko to przy muzyce na żywo.
W gdańskiej Stacji Food Hall można organizować różnorodne wydarzenia: mogą to być szkolenia, konferencje, spotkania biznesowe, prezentacje produktów, warsztaty, wydarzenia integracyjne, imprezy firmowe, jubileusze, bankiety. Jak podkreślają przedstawiciele Stacji Food Hall, to świetne miejsce do organizacji spotkań, na organizatorów wydarzeń czeka zespół, który pomoże w kompleksowej ich realizacji, jest elastyczny, a ofertę tworzy indywidualnie w odniesieniu do potrzeb każdego klienta.
Wydarzenie otwierające sezon eventowy w Peronie 5. Stacji Food Hall odbędzie się 27 kwietnia, godz. 19. W celu potwierdzenia rezerwacji miejsca prosimy o wiadomość email na adres: eventy@stacjafoodhall.pl
Gdańska Stacja Food Hall znajduje się w Galerii Metropolia przy ul. Jana Kilińskiego 4.
ARTYKUŁ PARTNERA