Deli Catering współpracuje z Matiasem Palomo

Chilijski kucharz Matias Palomo posiadacz trzech gwiazdek Michelin współracuje z szefem kuchni Deli Catering Bartłomiejem Czerwińskim.
 

Ostatnie wspólne gotowanie obu kucharzy odbyło się podczas gali Magazynu Wino, na którym Deli Catering przygotowało sześciodaniową kolację serwowaną dla ponad 330 osób.
 – Wspólna wymiana doświadczeń oraz przekazanie przez Matiasa tajników kuchni chilijskiej przyczyni się niewątpliwie do urozmaicenia oferty Deli Catering. Współpraca z najlepszymi kucharzami to świadoma polityka firmy, mająca na celu wytyczanie nowych kierunków rozwoju branży cateringowej w Polsce – mówi Bartłomiej Czerwiński.
Matias Palomo to Chilijczyk urodzony w Mexico City, który przyczynił się do rozpropagowania kuchni chilijskiej, wziął także udział na w ostatniej edycji Tygodnia Kuchni Chilijskiej w Polsce organizowanego przez biuro handlowe ProChile w Polsce.

 


Zaloguj się
Informacje
Branża
Personalia
Realizacje
Otwarcia
Obiekty
Catering
Technologie
Transport
Artykuły
Wywiady
Felietony
Publicystyka
Raport
Prawo
Biblioteka
Incentive travel
Prawo
Ogłoszenia
Przetargi
Praca
Wydarzenia
Galeria
Wyszukiwarka obiektów
Nasze projekty
MP Power Awards©
MP Fast Date©
MP MICE Tour©
MP MICE & More©
MP Impact©
Nasza oferta
Reklama i promocja
Content marketing
Wydarzenia
Konkurs
Webinary
Studio kreatywne
O nas
Polityka prywatności
Grupa odbiorcza
Social media
Kontakt
O MeetingPlanner.pl