Małgorzata Piotrowska w Melon Catering
Małgorzata Piotrowska dołączyła do zespołu Melon Catering. Pełni funkcję specjalisty ds. sprzedaży i marketingu.
Małgorzata Piotrowska znana także jako „Magiczna Gosia” od początku swojej zawodowej kariery związana jest z gastronomią. Jak mówi, rozpoczęła pracę w Melon Catering, ponieważ stanowi ona kolejny element jej zawodowego życia, w układance zwanej powszechnie „gastro”. Wybrała tę firmę ze względu na wartości rodzinne, które są dla niej bardzo ważne. – Ich historia i fakt, że jest to już drugie pokolenie, które kontynuuje rodzinny biznes, mnie oczarowały. Chcę być częścią tego zespołu, chcę rozwijać tę firmę i poprowadzić ją do jeszcze większego sukcesu. Taki stawiam sobie cel – podkreśla.
Na stanowisku specjalisty ds. sprzedaży i marketingu będzie wspomagać oba działy, kontaktować się z dotychczasowymi klientami, budować relacje z nowymi kontrahentami, przygotowywać oferty. Przed nią sporo wyzwań oraz nowych możliwości. Będzie współpracować z działem kreatywnym przy tworzeniu treści na social media i przy reprezentowaniu firmy.
Małgorzata Piotrowska to manager z rozległą, potwierdzoną sukcesami, wiedzą i umiejętnościami. Posiada doświadczenie zawodowe, zdobyte u czołowych producentów, importerów i dystrybutorów win wysokogatunkowych, w luksusowych hotelach, a także w firmie, będącej liderem na rynku – m.in. odpowiadała za marketing Gastro Magic Service, prowadziła portal Newsgastro.pl, była brand managerką i ambasadorką Centrum Wina. Ostatnio związana była z markami Bel Mesa, Mondovino czy Duka.
Jak mówi, ostatnie lata to szereg osobiście pozyskanych klientów, partnerów i sponsorów oraz odświeżenie wizerunku reprezentowanych działalności. W pracy cechuje ją sumienność, determinacja, zaangażowanie i identyfikacja z firmą. Sprawdziła się w pracy zespołowej oraz jako liderka projektów. Rozumie potrzeby branży i zna mechanizmy, prowadzące do satysfakcjonującego wdrożenia i wypromowania usług i produktów. Doskonała organizatorka, sprawnie zarządzająca potencjałem ludzkim i budżetem.
Jest absolwentką Wyższej Szkoły Hotelarstwa, Gastronomii i Turystyki w Warszawie. Jej pasją są podróże i fotografia.