Adam Mikołajuk w Fiesta Catering

Adam Mikołajuk objął stanowisko managera ds. promocji i sprzedaży w Fiesta Catering.
To w pewnym sensie powrót Adama Mikołajuka do Fiesta Catering, która właśnie obchodzi dziesięciolecie. W latach 2007–2010 pełnił tam stanowisko managera ds. realizacji cateringu. Kolejne trzy lata był związany z firmą Food Zone SA.
– Przede mną ciekawa praca i duże wyzwanie, mam jednak świadomość profesjonalnego zespołu, który za mną stoi i pewność produktu, za który odpowiada znakomity szef kuchni. To pozwoli mi budować pozytywny wizerunek Fiesty na trudnym warszawskim rynku – deklaruje Adam Mikołajuk.
Jak informuje Adam Mikołajuk, ma za sobą osiem lat doświadczenia i organizację ponad tysiąca różnych cateringów, był odpowiedzialny m.in. za organizację cateringu podczas Balu Arystokracji na Zamku w Wiśniczu Nowym oraz szereg innych imprez o charakterze prestiżowym, swobodnym, dla klientów firmowych i indywidualnych.
Autor pracy magisterskiej na temat „Event Marketing, jako wiodące narzędzie promocji”, obronionej w Wyższej Szkole Menadżerskiej w Warszawie. Ukończył także Politechnikę Warszawską ze specjalnością logistyka. Pierwsze kroki w branży stawiał w Cipriani New York.
– Catering jest tylko dodatkiem do eventów, ale często dodatkiem niezbędnym. Zawsze staram się wczuć w koncepcję imprezy, zrozumieć, jaki jest jej cel i w sposób idealny dopasować nasz produkt – podsumowuje nowy manager promocji i sprzedaży w Fiesta Catering.