Adam Mikołajuk w Fiesta Catering

Adam Mikołajuk objął stanowisko managera ds. promocji i sprzedaży w Fiesta Catering.

To w pewnym sensie powrót Adama Mikołajuka do Fiesta Catering, która właśnie obchodzi dziesięciolecie. W latach 2007–2010 pełnił tam stanowisko managera ds. realizacji cateringu. Kolejne trzy lata był związany z firmą Food Zone SA.
 – Przede mną ciekawa praca i duże wyzwanie, mam jednak świadomość profesjonalnego zespołu, który za mną stoi i pewność produktu, za który odpowiada znakomity szef kuchni. To pozwoli mi budować pozytywny wizerunek Fiesty na trudnym warszawskim rynku – deklaruje Adam Mikołajuk.
Jak informuje Adam Mikołajuk, ma za sobą osiem lat doświadczenia i organizację ponad tysiąca różnych cateringów, był odpowiedzialny m.in. za organizację cateringu podczas Balu Arystokracji na Zamku w Wiśniczu Nowym oraz szereg innych imprez o charakterze prestiżowym, swobodnym, dla klientów firmowych i indywidualnych.
Autor pracy magisterskiej na temat „Event Marketing, jako wiodące narzędzie promocji”, obronionej w Wyższej Szkole Menadżerskiej w Warszawie. Ukończył także Politechnikę Warszawską ze specjalnością logistyka. Pierwsze kroki w branży stawiał w Cipriani New York.
– Catering jest tylko dodatkiem do eventów, ale często dodatkiem niezbędnym. Zawsze staram się wczuć w koncepcję imprezy, zrozumieć, jaki jest jej cel i w sposób idealny dopasować nasz produkt – podsumowuje nowy manager promocji i sprzedaży w Fiesta Catering.

Zaloguj się
Informacje
Branża
Personalia
Realizacje
Otwarcia
Obiekty
Catering
Technologie
Transport
Artykuły
Wywiady
Felietony
Publicystyka
Raport
Prawo
Biblioteka
Incentive travel
Prawo
Ogłoszenia
Przetargi
Praca
Wydarzenia
Galeria
Wyszukiwarka obiektów
Nasze projekty
MP Power Awards©
MP Fast Date©
MP MICE Tour©
MP MICE & More©
MP Impact©
Nasza oferta
Reklama i promocja
Content marketing
Wydarzenia
Konkurs
Webinary
Studio kreatywne
O nas
Polityka prywatności
Grupa odbiorcza
Social media
Kontakt
O MeetingPlanner.pl