Marcin Kania zarządza gastronomią w Mazurkasie

Marcin Kania został dyrektorem gastronomii Mazurkas Catering 360° i MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel.
 

Marcin Kania z branżą gastronomiczną związany jest od 10 lat. Doświadczenie zawodowe zdobywał w różnych obszarach HoReCa (kierownik gastronomii, kierownik restauracji, kierownik zmiany) we Francji - w hotelu Château De La Treyne Relais & Châteaux oraz w warszawskich hotelach Polonia Palace, Westin, Sheraton i InterContinental. Przez ostatnie dwa lata pracował dla firmy Avantia Properties jako operations manager Endorfina Foksal. Odpowiadał za przygotowywanie i sprzedaż ofert na eventy i kompleksowe zarządzanie personelem managerskim obiektu, a także brał aktywny udział w ustalaniu i realizacji strategii ich rozwoju oraz tworzeniu nowych produktów sprzedażowych.
Jako dyrektor gastronomii Mazurkas Catering 360° oraz MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel będzie uczestniczył w tworzeniu i realizacji strategii rozwoju firmy w obszarze działalności cateringowej w branży MICE. Do jego obowiązków będzie należało m.in. zarządzanie zespołem obsługującym realizacje cateringowe oraz wydarzenia odbywające się w MCC Mazurkas, budowanie relacji z dostawcami oraz optymalizacja polityki zakupowej firmy.

 


Zaloguj się
Informacje
Branża
Personalia
Realizacje
Otwarcia
Obiekty
Catering
Technologie
Transport
Artykuły
Wywiady
Felietony
Publicystyka
Raport
Prawo
Biblioteka
Incentive travel
Prawo
Ogłoszenia
Przetargi
Praca
Wydarzenia
Galeria
Wyszukiwarka obiektów
Nasze projekty
MP Power Awards©
MP Fast Date©
MP MICE Tour©
MP MICE & More©
MP Impact©
Nasza oferta
Reklama i promocja
Content marketing
Wydarzenia
Konkurs
Webinary
Studio kreatywne
O nas
Polityka prywatności
Grupa odbiorcza
Social media
Kontakt
O MeetingPlanner.pl