Krzysztof Nosek dyrektorem gastronomii w Mazurkasie

Krzysztof Nosek został dyrektorem gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Mazurkas Catering 360°. Do jego obowiązków należy między innymi zarządzanie zespołem obsługującym realizacje cateringowe oraz wydarzenia w MCC Mazurkas.
Jako dyrektor gastronomii Mazurkas Catering 360° oraz MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel uczestniczy także w tworzeniu i realizacji strategii rozwoju firmy w obszarze działalności cateringowej w branży MICE.
Krzysztof Nosek z branżą gastronomiczną związany jest od 12 lat. Doświadczenie zdobywał w różnych obszarach HoReCa (kierownik gastronomii, kierownik zmiany, kelner) zarówno w hotelach sieciowych w Katowicach i Krakowie, jak i w obiektach niezależnych za granicą oraz w Polsce (m.in. w Zamku Kliczków, Pałacu Bonerowskim i Marine Hotel). Odpowiadał za wyniki finansowe i zarządzanie personelem managerskim podległych mu restauracji i obiektów, a także brał aktywny udział w ustalaniu i realizacji strategii ich rozwoju oraz tworzeniu nowych produktów sprzedażowych.
Prywatnie miłośnik dobrej kuchni i golfa, który niezmiennie powtarza za Charlesem Noblem, że „trzeba mieć wielkie cele, by nie poddać się przygnębieniu z powodu małych niepowodzeń”.