Bartłomiej Czerwiński stawia na Merliniego 5 i własne projekty

Bartłomiej Czerwiński związany dotąd z MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Mazurkas Catering 360 odpowiada obecnie za restaurację Merliniego 5 oraz miesięcznik Polskie Drogi Gastronomii.

Bartłomiej Czerwiński łączy obecnie dwie funkcje. Zajmuje się warszawską restauracją Merliniego 5 oraz zajmuje stanowisko redaktora naczelnego miesięcznika Polskie Drogi Gastronomii (PDG), w którym zamierza dzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem. W tworzeniu PDG wspiera go rada programowa, na czele której jest Kurt Scheller. Misją miesięcznika jest przede wszystkim rzetelna prezentacja receptur, które zarówno w prostej, jak i wyszukanej formie mają być inspiracją dla wymagających profesjonalistów i ambitnych amatorów.
Dla Bartłomieja Czerwińskiego, jak przyznaje, to nowy etap w jego karierze, którego hasłami przewodnimi są kreatywność, twórczość, wyszukanie, smak.
Bartłomiej Czerwiński jest także w trakcie przygotowań autorskich projektów, szczegółów których jeszcze nie zdradza.

 

 

Zaloguj się
Informacje
Branża
Personalia
Realizacje
Otwarcia
Obiekty
Catering
Technologie
Transport
Artykuły
Wywiady
Felietony
Publicystyka
Raport
Prawo
Biblioteka
Incentive travel
Prawo
Ogłoszenia
Przetargi
Praca
Wydarzenia
Galeria
Wyszukiwarka obiektów
Nasze projekty
MP Power Awards©
MP Fast Date©
MP MICE Tour©
MP MICE & More©
MP Impact©
Nasza oferta
Reklama i promocja
Content marketing
Wydarzenia
Konkurs
Webinary
Studio kreatywne
O nas
Polityka prywatności
Grupa odbiorcza
Social media
Kontakt
O MeetingPlanner.pl