Nowy zespół sprzedażowy w Brant Hotel & Restaurant

Nowy zespół sprzedażowy Brant Hotel & Restaurant tworzą trzy osoby: Monika Wierzchoń – dyrektor ds. sprzedaży i marketingu oraz Iwona Wagner i Marta Hałas pełniące funkcję specjalistów ds. sprzedaży.
Monika Wierzchoń swoją ścieżkę zawodową rozpoczęła w 2006 roku w Windsor Palace Hotel & Conference Center. Szlifowała tam swoje umiejętności w dziale sprzedaży oraz w późniejszym czasie objęła stanowisko kierownika sprzedaży. Wiedzę i doświadczenie zdobywała także w hotelu sieciowego Holiday Inn w Józefowie jako specjalista ds. sprzedaży. W Brant Hotel & Restaurant jako dyrektor sprzedaży i marketingu odpowiedzialna jest m.in. za politykę cenową firmy, tworzenie i realizację planów budżetowych oraz wizerunek firmy.
Iwona Wagner zaczyna swoją ścieżkę zawodową na obecnym stanowisku. Jej wcześniejsze doświadczenia dotyczą prac administracyjnych w różnych firmach. Z hotelarstwem związała się w 2012 roku, obejmując stanowisko kierownika Recepcji w Hotelu Mela Verde. W Brant Hotel & Restaurant odpowiedzialna jest za segment B2B.
Marta Hałas związana jest z hotelarstwem od 2003 roku. Jej wcześniejsze doświadczenia zawodowe związane były z funkcjami event managera oraz kierownika marketingu i sprzedaży. współpracowała z Geovitą, Pałacem Ossolińskich oraz Hotelem Marina Diana. W Hotelu Brant odpowiada za segment B2C.
W lipcu tego roku Hotel Brant oddał do dyspozycji gości ponad 3 ha terenu piknikowego z boiskiem do siatkówki plażowej, 2 boiskami do badmintona, altaną grillową oraz ścieżkami biegowymi w lesie. Teren przylega bezpośrednio do Mazowieckiego Parku Krajobrazowego.