Deli Catering dla magazynu Wino
Deli Catering po raz drugi współpracowało z magazynem Wino, obsługując Galę Grand Prix, której tegoroczna, dziesiąta edycja odbyła się w Zamku Ujazdowskim w Warszawie.
Podczas Gali Grand Prix przyznawane są nagrody branży winiarskiej. Tegoroczna, jubileuszowa gala zgromadziła ponad 400 gości – twórców wina, najlepszych importerów oraz miłośników tego trunku. Tradycyjnie wydarzenie co roku przyciąga wybitne osobowości świata wina. Patronat medialny nad wydarzeniem objęła Kuchnia+.
Deli Catering zaserwowało podczas gali siedmiodaniową kolację, m.in. sandacza na purée z zielonego bobu oraz polędwicę z dzika macerowaną w pitnym miodzie. – Na szczególną uwagę zasługuje fakt, że do każdego dania przy współpracy ze Stowarzyszeniem Sommelierów Polskich zostały dobrane wina zgodnie z zasadami food & wine matching – podkreśla Damian Wiatrak z Deli Catering.
Event, który odbył się 6 listopada, został zorganizowany i zrealizowany przez magazyn Wino.