Pomarańczowa kolacja firmy Zing z Mazurkas Catering 360°

Zespół Mazurkas Catering 360° przygotował dla firmy Zing kolację dla 240 gości podczas eventu pod hasłem „Future is back”, który odbył się w warszawskim Ufficio Primo. Motywem przewodnim był kolor pomarańczowy.
 

Wieczór goście rozpoczęli molekularnym welcome drinkiem serwowanym przez kelnerów w czarnych strojach z pomarańczowymi muchami. Do kolorystyki firmy Zing nawiązywał specjalny bufet z przekąskami i finger-food z pomarańczowymi akcentami, na którym znalazły się m.in. królik z pistacjami na puree z karotki i pomarańczy w kompozycji kiełek rzodkiewki, pierś gęsi wędzona w liściach herbaty serwowana na brzoskwiniowo-morelowym chutney z wanilią i czarnym pieprzem czy krewetki ceviche na salsie pomarańczowo-morelowej.
Kulinarną gwiazdą wieczoru był ceremoniał gastronomiczny dania głównego – z talerzy, na których kelnerzy serwowali wołowe policzki na selerowo-truflowym puree z karmelizowanymi winnymi jabłkami, konfiturą z czerwonej cebuli i balsamicznym sosem, unosił się dym, a dekorację dania stanowiły jadalne kwiaty fiołków i nasturcji.
Za przygotowanie wydarzenia odpowiedzialna była agencja Lauren Peso.
Event odbył się 12 czerwca.

 


Zaloguj się
Informacje
Branża
Personalia
Realizacje
Otwarcia
Obiekty
Catering
Technologie
Transport
Artykuły
Wywiady
Felietony
Publicystyka
Raport
Prawo
Biblioteka
Incentive travel
Prawo
Ogłoszenia
Przetargi
Praca
Wydarzenia
Galeria
Wyszukiwarka obiektów
Nasze projekty
MP Power Awards©
MP Fast Date©
MP MICE Tour©
MP MICE & More©
MP Impact©
Nasza oferta
Reklama i promocja
Content marketing
Wydarzenia
Konkurs
Webinary
Studio kreatywne
O nas
Polityka prywatności
Grupa odbiorcza
Social media
Kontakt
O MeetingPlanner.pl